Sulonevan Epic

Kuvagalleria

virtuaalihevonen

© Tiia Tahvanainen

Ulkoasu © 2011 Mayflower layouts

Perustiedot
Nimi Sulonevan Epic "Eppu"
Rotu welsh mountain
Sukupuoli ori
Väri rautiaankimo
Säkäkorkeus 115cm
Syntymäpäivä 04.05.2008 (3v 4.1.09)
Ikä 19 vuotta (4.6.17)
Rekisterinumero VH04-024-8709
Omistaja Ireth (VRL-03777)
Kasvattaja Suloneva

Koulutus ko. HeA, re. 70cm, va. noviisi / aloittelijaluokka
Painotus yleispainotus
Saavutukset

Sulonevan Epic on tarjolla jalostukseen 1-polvisille tammoille (wm, rp, pv, xx, ox, x)!

Saavutukset

Sukutaulu

isä

VIR MVA Ch SA Secretariat
120cm, km

ii.

Balouhet de Rouet
EVM

iii.

Rouhet
EVM

iie.

Babio
EVM

ie.

Ibsonlone
EVM

iei.

Sput
EVM

iee.

RV Victoria
EVM

emä

Bit of Perfection
kadonnut

ei.

Greatest Fall
EVM

eii.

Ever After
EVM

eie.

Only Antoinette
EVM

ee.

Min Ljus SWE
EVM

eei.

Still Rock'n
EVM

eee.

Sweetest Melody
EVM

s. 24.01.2015 wm-o Cedion Silver Crescent (e. Cedion Silver Pebble), om. elen VRL-01863
s. 04.02.2015 wm-o Moana's Prince Charming (e. Moana's Little Mermaid), om. Nintsu VRL-01851
s. 10.02.2015 brp-t Deucrila (e. BT My Doret ox), om. alaera VRL-13283
s. 19.02.2015 wpb-t Noel Cascade (e. Chardonney SWA xx), om. dumi VRL-00218
s. 05.04.2015 drp-t Lune de Miel LEB (e. Dainty Kierra), om. Mellow VRL-09259

Sukuselvitys

I. SA Secretariat on welsh mountain -poniori, jota olen jo aiemminkin kuolannut muutamaan kertaan. Väriltään poni on kimo, kuten poikansa Epikin ja korkeutta löytyy jopa 120cm, mikä on mountainille melko paljon. SA Secretariat eli Cerus on syntynyt 7.1.2007 ja sen kasvattaja on Capuccino, Silverstar Arabians, joka itse asiassa omistaa orin vieläkin. Kuten olen jo maininnut, Cerus on estepainotteinen poni. Sen koulutustaso on helppo A / 80 cm, eli koulussa sama kuin pojallaankin, mutta esteillä ponnua löytyy hieman enemmän. Orilla on hyvä rakenne ja se onkin sen vuoksi palkittu: 20.1.2008 myönnettiin Champion-arvonimi ja 27.4.2008 myönnettiin Virtuaalinen Muotovalio-arvonimi. Luonteeltaan Cerus on rauhallinen ja kiltti, eikä lainkaan vaikea tai hankala. Poni on kuitenkin myös persoonallinen, eikä se säiky ihan pienimpiä asioita. Missään tilanteessa tämä fiksu ori ei näyki ihmistä. Ratsuna SA Secretariat on fiksu ja rauhallinen. Cerus ei ole kilpaillut aivan kauheasti, mutta muutamia sijoituksia siltä kuitenkin löytyy esteiltä. Jälkeläisiä orilla on tähän mennessä Epicin lisäksi neljä.

E. on hieno Sulonevassa asusteleva Bit of Perfection eli Emma. Tähän tammaan en ollut aikaisemmin törmännyt, mutta se vaikutti kuitenkin heti ensisilmäyksellä oikein hyvältä ja hienolta ponilta. Väriltään tämäkin on kimo ja korkeudeltaan vain 110cm. Kyseinen tamma on syntynyt 17.10.2007 ja se on tuontihevonen. Sen emä on Ruotsissa asuva Min Ljus SWE, mutta tamma itse on kasvanut Iso-Britanniassa, Walesissa, Catherine Mayersin hoivissa. Nykyisin ponin tosiaan omistaa Sheila ja se asuu Sulonevassa. Aivan kuten kerroin, Bit of Perfection on koulupainotteinen ja vieläpä hyvin taitava sellainen. Sen koulutustaso on vaativa B / 60 cm, joten sen huomaa selvästi olevan kouluponi. Rakenteeltaan tamma on sporttinen ja melko siro. Luonteeltaan Bit of Perfection on todella kiltti ja yhteistyöhaluinen poni, minkä vuoksi sen kanssa on oikein ilo työskennellä. Tamma sopii myös aivan aloittelijoidenkin ratsastettavaksi, vaikkakin tarpeen vaatiessa siitä löytyy myös haastetta. Bit of Perfection on kilpaillut ihan mukavasti, sekä koulussa että esteillä. Koulusta on ropissut muutamia sijoituksiakin jo. Sulonevan Epic on Emman ensimmäinen varsa ja samalla Sulonevan toinen kasvatti.

Luonnekuvaus

Yleisesti ottaen Sulonevan Epic, eli Epi tai Eppu on korskea, mutta kuuliainen oripoika. Eppu kunnioittaa omistajaansa ja hoitajaansa, eikä poitsu heidän aikanaan lainkaan riehu, sillä se tietää, etteivät he siedä mitään possuilua. Sen sijaan, jos joku hieman tuntemattomampi ihminen tulee oria rapsuttamaan, alkaa taas tuo possuilu. Eppu kuitenkin oppii nopeasti luottamaan uusiin ihmisiin, jolloin temppuilu loppuu ja poika alkaa käyttäytyä hyvin.

Taluttaessa Eppu on yleensä hieman hankala, sillä ensin se yrittää vetää sinut ojanpenkalle ruohostamisajatuksen voimalla ja sitten jos et päästä sitä sinne, se saattaa jäädä vain seisomaan keskelle tallipihaa. Epi on siitä mukava, että se ei hypi tai pompi taluttaessa lainkaan ja sitä voikin huoletta taluttaa pelkällä riimulla. Tammojen ohi mentäessä ori laittaa kaulansa kaarelle ja steppailee hieman, sekä hörisee, mutta siihen se esittäminen sitten jääkin. Eppu on oriksi todella rauhallinen tammojen seurassa.

Hoitaessa Eppu on hieman vaikeahko, mutta kuitenkin ihan käsiteltävissä. Karsinaan astuessasi saat vastaasi korvat hörössä olevan ponin, joka varmasti tutkii kaikki taskusi herkkujen toivossa ja löytääkin nopeasti sen taskun, mihin olet porkkanan palasen laittanut. Ori nauttii kunnon puunaamisesta ja harjauksen aikana se yleensä alkaakin rentoutua ja venyttää kaulaansa.

Ratsastaessa Epic on upea! Tai ainakin sitten, kun se alkaa mennä hyvin. Aluksi se on nimittäin hyvinkin hankala. Selkään nousussa Eppu vain kävelee ja steppailee, jos kukaan ei pidä siitä kiinni. Alkukäyntien aikana Eppu tykkää vetää omaa show’taan, eli säpsyillä vähän kaikkea ja lähteä kauheaa pukkilaukkaa jonnekin päin, kun lintu visertää. Alkukäyntien aikana kannattaakin olla hyvin tarkkana, ettet päädy kentän hiekkojen joukkoon.

Koulua Eppu menee ihan mukavasti, tasolla Helppo A. Epiä ei ole helppo saada muotoon, mutta sitten kun sen saa siihen, se meneekin todella hienosti. Poni tarvitsee vahvat pohkeet ja melko tiukan kuolaintuntuman, tai se ei käytä takajalkojaan. Ja sen huomaa, kun se niitä alkaa käyttää! Sen askeleet saavat pontevuutta ja lennokkuutta ja se alkaa taipuakin paremmin.

Esteitä Epi hyppää hyvin ja mielellään. Huonona päivänä se tosin saattaa kiihdyttää ennen estettä aivan hirveästi ja sitten yllättäen pysähtyä, tai kiertää esteen - yleensä oikealta, jos mahdollista - jolloin ratsastaja yleensä kuitenkin jatkaa matkaansa esteen yli, toisin kuin Eppu, joka laukkaa iloisesti ympäri kenttää - ilman ratsastajaa. Hyvinä päivinä Eppu hyppää kuitenkin kuuliaisesti ja hyvällä ilmavaralla, eikä takuulla kiellä tai pudottele. Epic on notkea poni, joten estekisoissa sen kanssa voittaa aikaa tekemällä tiukkoja kurveja.

Maastossa Epic on reippaanlainen otus, joka kyttäilee jokaista puskaa ja risahdusta, aina ratsastajan hermostumiseen asti. Epi kulkee korvat hörössä, jännittyneenä ja valmiina lähtemään pakoon heti, kun jotain vähänkin epäilyttävää tulee vastaan. Jos ratsastaja on kuitenkin hereillä ja tietää mitä tuleman pitää ja on itse rauhallinen, rauhoittuu myös Epi. Laukkasuoralla ori voi innostua jopa pukittelemaan, mutta ne ovat pelkkiä pikkupukkeja silkasta ilosta.

Kisoissa Eppu on hieman hermostunut, mutta kuitenkin hyvin käsiteltävissä. Koulukisoissa poni saattaa aluksi hieman lusmuilla, mikä valitettavasti laskee hieman orin pisteitä. Esteillä kisattaessa ori sen sijaan saattaa käydä hieman kuumana ja olla turhankin innokas ja vaikea käsitellä, mutta napakka ratsastaja saa Epin kyllä kuuntelemaan kisoissa kuin kisoissa.

Valmennukset/päiväkirja

Kouluvalmennus 10.2.2010, tasolla Helppo A, valmentajana Muruzbu, kommentit:
Ennen valmennuksen alkua tulin pitelemään Eppua, jotta pääset selkään. Ori steppaili hieman ja heitteli päätään, mutta pysyi paikoillaan. Kiristimme orin satulavyön jonka jälkeen pääsit matkaan - jalustimet olivat onneksi oikean mittaiset. Eppu oli säikkynä alkutunnista, mutta sait sen kuulolle tekemällä runsaasti voltteja ja kiemuroita. Eppu kulki välistä laiskasti ja välillä energisesti, ja hieman ennen valmennuksen puolta väliä sait sen menemään kunnolla. Laukanvaihdot käynnin kautta olivat tahmeita, ja sait muistuttaa oria raipalla useaan otteeseen. Kolmikaarisella kiemurauralla muista pitää sisäpohje vastassa, jottei Eppu kaada kartioita kumoon. Valmennus sujui teidän osaltanne hienosti, kun sait Epun kuulolle.

17.01.2010 En ole Epullekaan kirjoittanut kuulumisia vähään aikaan. Ori on kuitenkin kehittynyt hienosti ja siitä on tullut erittäin hyvä kilpaponi. Sijoituksia poniherra on napsinut tasaiseen tahtiin ja nyt niitä on kasassa 40. Jälkeläisiä orilla ei vielä ole, mutta elättelen toiveita että niitäkin pian saataisiin edes pari kappaletta.

Estevalmennus 15.8.2009, tasolla 60cm, valmentajana Toffe, kommentit:
Epi steppaili hieman rauhattomana kun yritit nousta sen selkään, mutta pääsit lopulta kiitettävän nopeasti hyppäämään kyytiin. Alussa Epi käveli rauhattomasti ja sinulla oli vaikeuksia saada se rauhoittumaan, vaikka teitkin paljon puolipidätteitä sekä voltteja. Samalla kuin tein esteitä, te saitte siirtyä raviin ja tehdä päätyihin ympyrät ja pitkille sivuille loivaa kiemurauraa. Epikin alkoi vähitellen rauhoittua, joten saatoimme aloittaa hyppäämisen. Olin tehnyt teille pystyesteen, kahden pystyn sarjan sekä yhden okserin, ja aloitimme aluksi pystyesteellä. Ohjasit Epin hyvin esteelle ja Epi lensi helpon näköisesti esteen yli. Muutaman hypyn jälkeen siirryimme okserille, josta piti suoraan ohjata sarjalle. Ensimmäisellä kerralla Epi pudotti okserilla, mutta sarja pysyi kuitenkin pystyssä. Seuraavalla kahdella kerralla kaikki esteet pysyivät kasassa, hienoa! Tunti sujui kohdaltanne oikein hyvin alun hermoiluja lukuunottamatta. Muista katsoa seuraavalle esteelle jo edellisen esteen jälkeen, jotta saat ratsastettua mahdollisimman hyvät tiet.

Koulutunti 16.3.2009, tasolla Helppo C, valmentajana Sindi, kommentit:
Ireth aloititte hiukan veltosti tänään. Eppu kulki pitkänä ja laahasi takajalkojaan. Alkutunnista ori vain köpötteli ja Ireth tuntumasi orin suuhun oli mitä oli. Hetken ajan huomattuasi että ori ei näin oikein alkanut oikein päin kulkemaan, aloit tekemään töitä tavoitteena saada orin pää ylös. Onneksi et alkanut vain vetäisemällä vetäistä sen päätä ylös, se olisi mennyt aivan lukkoon. Aloit kuitenkin ihan ratsastamalla ratsastaa oria. Tempon muutokset onnistuivat teidän osaltanne loistavasti. Ori alkoi olemaan jo tehtävään sisällä hyvin, ja alkoi hakemaan hyvin muotoa. Hienoa työtä!

Estevalmennus 28.1.2009, tasolla 40-50cm, valmentajana Mari H., kommentit:
Alkulämmittelyt sinulta ja Epiltä sujuivat ihan hyvin. Aluksi Epi oli tosin vähän jännittynyt, mutta sait sen aika nopeasti keskittymään tehtäviin. Puomit teiltä sujuivat mallikkaasti, vaikka Epi ei koko aikaa jaksanut keskittyä ja silloin puomit vähän kolisivat. Kun siirryimme sarjalle, Epi valpastui silmin nähden. Sen askel keveni ja piteni ja 20cm sarja sujui ilman moitteen sijaa. Itse istuit hiljaa ja myötäillen Epin liikkeitä, kun taas Epi teki oman osansa ja hyppäsi pienesti esteitten yli. 40cm sarja ei sekään tuottanut ongelmia, vaika Epi meinasikin pari kertaa kieltäytyä. Sait kuitenkin pidettyä sen linjalla ja pohkeet kiinni sen kyljissä. Aaltoestettä Epi hieman aluksi säikkyi, mutta kun se sai ensin siihen rauhassa totutella, sekin sujui. Parilla eka hypyllä loikat olivat valtavat, mutta koska itse et horjunut selässä etkä kiskonut sitä suusta, Epikin pian rauhoittui ja hyppäsi rennommin. 50cm rata sujui teiltä hyvin, tiet olivat hyvät kaikille esteille ja kurvit hallittuja. Kokonaisuudessaan hieno valmennus teiltä.

Kouluvalmennus 20.1.2009, tasolla Helppo C, valmentajana Jadis, kommentit:
Aluksi Epic vaikutti hieman hermostuneelta steppaillessaan ympäri maneesia ja tuijotellessaan nurkkia, ehkäpä uudet hevoset ja vieras paikka arveluttivat sitä. Ireth sai Epicin kuitenkin pysymään hyvin hallinnasta ja sivuloikkia kummemmilta kohtauksilta vältyttiin onneksi. Epic näyttää olevan mestari töistä luistamisesta, sillä vauhtia ja energiaa löytyy, ei takajalat meinanneet millään pysyä mukana alkuverryttelyissä tai kokoamisissa ja serpentiiniurilla. Lopun laukkatehtävässä Epic kuitenkin syttyi ja varsinkin viimeiset laukannostot olivat hyvännäköisiä ja voimakkaita. Irethin kannattaa muistaa pitää ohjat kevyellä tuntumalla myös siirtymisissä, sillä nyt varsinkin nostoissa ohja pääsee helposti löystymään, jolloin Epic pääsee unohtamaan takajalkansa.

20.05.2008 Että tuo pikkuori osaa olla suloinen kuin mikä. Se on vielä hieman hontelo ja takakorkeuttakin löytyy, mutta eiköhän se korjaannu ajan kuluessa. Ainakin mitä sen vanhempiin on katsomista, orista tulee hyvinkin nätti poni. Nyt pitäisi antaa oripojan varttua vähän ja samalla takoa sen päähän vähän näitä perusasioita. Siis talutus, suitsiminen, kiinniotto tarhasta, harjaus, kavioiden nosto ja kaikkea tällaista, jotta sen vartutta on helpompi alkaa kouluttaa sitä ratsuksi. Uskon Epun kyllä oppivan nopeasti, onhan se sentään niin fiksu poika. Kolmevuotiaana sen ratsukoulutus pitäisi tosiaan aloittaa ja siitä lähteä sitten kilpailemaan, toivottavasti mitään odottamatonta ei tapahdu siihen mennessä. Vaikka ori on ollut omistuksessani vasta kaksi päivää, olen jo todella kiintynyt siihen. Se on hassua, sillä yleensä en kiinny hevosiini näin helposti. Toki kaikki ovat minulle jollakin tapaa tärkeitä, mutta yleensä vaadin siihen melko pitkän tutustumisajan, ennen kuin voin vilpittömästi sanoa hevosta rakkaaksi tai tärkeäksi. Nyt voin sanoa molemmat ihan huoletta ja tarkoittaa sitä, sillä tämä ponivarsa on vienyt sydämeni kokonaan.

Kisakalenteri

KRJ - 45 sij., 1 cup-sij.

20.02.2009 - Helppo B - 03/30
21.02.2009 - Helppo B - 04/30
15.06.2009 - Helppo A - 01/47
15.06.2009 - Helppo B - 02/29
30.06.2009 - Helppo B - 04/50
23.07.2009 - Helppo B - 02/34
31.10.2013 - Helppo B - 02/28
01.11.2013 - Helppo B - 05/50
01.11.2013 - Helppo B - 04/40
02.11.2013 - Helppo B - 07/50
03.11.2013 - Helppo B - 03/50
06.11.2013 - Helppo B - 04/40
07.11.2013 - Helppo B - 05/50
07.11.2013 - Helppo B - 01/50
08.11.2013 - Helppo B - 02/40
09.11.2013 - Helppo B - 06/50
16.11.2013 - Helppo B - 04/40
16.11.2013 - Helppo B - 04/30
17.11.2013 - Helppo B - 02/30
17.11.2013 - Helppo B - 01/30
18.11.2013 - Helppo B - 01/30
19.11.2013 - Helppo B - 04/30
19.11.2013 - Helppo B - 05/30
19.11.2013 - Helppo B - 01/30
20.11.2013 - Helppo B - 03/30
21.11.2013 - Helppo B - 03/30
21.11.2013 - Helppo B - 02/30
22.11.2013 - Helppo B - 03/30
22.11.2013 - Helppo B - 05/30
24.11.2013 - Helppo B - 06/40
24.11.2013 - Helppo B - 05/40
20.01.2015 - Helppo A - 03/30
25.01.2015 - Helppo B - 06/80
25.01.2015 - Helppo A - 01/30
26.01.2015 - Helppo B - 04/40
26.01.2015 - Helppo A - 05/30
27.01.2015 - Helppo B - 06/80
28.01.2015 - Helppo A - 02/40
29.01.2015 - Helppo A - 03/40
29.01.2015 - Helppo A - 01/40
30.01.2015 - Helppo B - 01/40
02.02.2015 - Helppo B - 06/80
02.02.2015 - Helppo A - 05/30
10.02.2015 - Helppo A - 01/30
31.03.2016 - Helppo B - 04/369, KRJ-cup

ERJ - 44 sij., 4 cup-sij.

18.01.2009 - 60 cm - 05/38
11.03.2009 - 40 cm - 03/30
14.03.2009 - 60 cm - 04/19
20.06.2009 - 40 cm - 03/71
29.06.2009 - 60 cm - 03/67
20.07.2009 - Ristikko - 02/19
20.07.2009 - 60 cm - 01/22
09.08.2009 - 60 cm - 07/100
02.11.2009 - 60 cm - 02/10
05.11.2009 - Ristikko - 02/25
24.11.2009 - 50 cm - 02/40
15.11.2013 - 60 cm - 05/60
24.11.2013 - 70 cm - 03/50
25.11.2013 - 70 cm - 02/50
26.11.2013 - 60 cm - 03/50
27.11.2013 - 70 cm - 05/50
28.11.2013 - 60-70cm - 03/30
30.11.2013 - 70 cm - 03/50
23.01.2015 - 60 cm - 05/30
23.01.2015 - 70 cm - 05/30
27.01.2015 - 60 cm - 01/15
27.01.2015 - 70 cm - 03/30
28.01.2015 - 60 cm - 05/30
29.01.2015 - 60 cm - 01/14
30.01.2015 - 60 cm - 03/14
30.01.2015 - 60 cm - 02/15
30.01.2015 - 70 cm - 05/30
04.02.2015 - 70 cm - 03/30
05.02.2015 - 70 cm - 04/31
05.02.2015 - 70 cm - 02/30
11.02.2015 - 60 cm - 02/16
14.02.2015 - 60 cm - 02/16
15.02.2015 - 70 cm - 06/40
16.02.2015 - 60 cm - 01/40
17.02.2015 - 60 cm - 01/40
17.02.2015 - 60 cm - 04/16
18.02.2015 - 60 cm - 03/16
18.02.2015 - 60 cm - 06/40
18.02.2015 - 70 cm - 06/40
20.02.2015 - 70 cm - 02/40
30.03.2016 - 60cm - 04/53, ERJ-cup
30.06.2016 - 60 cm - 02/129, ERJ-cup
31.07.2016 - 40 cm - 07/67, ERJ-cup
31.08.2016 - 50 cm - 05/64, ERJ-cup

KERJ - 40 sij., 1 cup-sij.

15.02.2009 - Aloittelijaluokka - 02/10
31.03.2009 - Aloittelijaluokka - 01/22
15.06.2009 - Aloittelijaluokka - 04/24
18.06.2009 - Aloittelijaluokka - 04/24
22.07.2009 - Aloittelijaluokka - 01/11
23.08.2009 - Aloittelijaluokka - 04/19
25.01.2015 - Aloittelijaluokka - 01/13
27.01.2015 - Aloittelijaluokka - 01/13
30.01.2015 - Aloittelijaluokka - 04/23
03.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/15
06.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/15
07.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/15
08.02.2015 - Aloittelijaluokka - 03/15
10.02.2015 - Aloittelijaluokka - 03/15
28.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/09, KERJ-cup
28.03.2015 - Aloittelijaluokka - 03/16
10.05.2015 - Aloittelijaluokka - 01/12
16.05.2015 - Aloittelijaluokka - 02/15
24.05.2015 - Aloittelijaluokka - 01/15
27.05.2015 - Aloittelijaluokka - 03/17
18.06.2015 - Aloittelijaluokka - 01/09
10.12.2015 - Aloittelijaluokka - 01/04
27.12.2015 - Aloittelijaluokka - 04/22
03.01.2016 - Aloittelijaluokka - 03/14
10.01.2016 - Aloittelijaluokka - 02/06
23.01.2016 - Aloittelijaluokka - 02/19
24.01.2016 - Aloittelijaluokka - 02/19
26.01.2016 - Aloittelijaluokka - 02/19
30.01.2016 - Aloittelijaluokka - 05/10
04.02.2016 - Aloittelijaluokka - 01/19
07.02.2016 - Aloittelijaluokka - 03/19
21.02.2016 - Aloittelijaluokka - 03/13
23.02.2016 - Aloittelijaluokka - 02/13
25.02.2016 - Aloittelijaluokka - 03/13
03.03.2016 - Aloittelijaluokka - 02/13
06.03.2016 - Aloittelijaluokka - 02/13
21.03.2016 - Aloittelijaluokka - 04/17
27.03.2016 - Aloittelijaluokka - 03/17
28.03.2016 - Aloittelijaluokka - 03/17
11.04.2016 - Aloittelijaluokka - 01/12

VVJ - 42 sij., 2 cup-sij.

24.03.2015 - Noviisi yhdistetty - 05/30
22.04.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/30
24.04.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/21
26.04.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/30
28.04.2015 - Noviisi yhdistetty - 01/30
29.04.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/30
02.05.2015 - Noviisi yhdistetty 05/50
03.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 01/50
04.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/50
06.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/50
16.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
16.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/18
19.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
20.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
22.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/40
25.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/30
25.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/40
27.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/40
29.05.2015 - Noviisi yhdistetty - 05/50
30.05.2015 - Noviisi yhdistety - 04/30
02.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/40
03.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/40
04.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/40
06.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 05/40
08.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/40
17.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
19.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/40
24.06.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/18
09.07.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
15.07.2015 - Noviisi yhdistetty - 01/40
20.07.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/40
01.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/40
04.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 01/40
05.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 05/40
17.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/30
23.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/40
27.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/40
30.12.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
01.01.2016 - Noviisi yhdistetty - 02/30
06.01.2016 - Noviisi parivaljakko - 02/11
30.06.2016 - Noviisi parivaljakko - 03/52, VVJ-cup
30.07.2016 - Noviisi parivaljakko - 05/59, VVJ-cup

Match show:t

26.12.2015 - Muut ponit - SIN3
15.03.2016 - Poniorit - PUN1, BIS1
"sopusuhtainen, ryhdikäs, tiivisrunkoinen wm"

VSN