Viisikon Karkkipäivä

Kuvagalleria

virtuaalihevonen

© p-chan

Ulkoasu © 2011 Mayflower layouts

Perustiedot
Runoratsun hevoshaan
toiseen laitaan laukataan.
Ruoho runon laidunten
on ikuinen.

Kaisa, tuo monen mutkan kautta takaisin Viisikkoon palannut pikkutamma, josta ei koskaan pitänyt tulla juuri mitään, mutta joka ylitti kaikki odotukset moninkertaisesti lopetettiin 29-vuotiaana 21.01.2016 jo pidempään jatkuneiden jalkavaivojen vuoksi. Tätä ihanaa ja lempeää tammaa jäivät kaipaamaan itseni lisäksi koko tallipoppoo sekä sen kolme äärimmäisen hienoa orijälkeläistä. On sääli, etten saanut Kaisasta tammajälkeläistä jatkamaan sukulinjaa, mutta ainakin sain mitä hienoimman oripojan. Lepää rauhassa rakas Kaisa!

Nimi Viisikon Karkkipäivä "Kaisa"
Rotu suomenhevonen
Sukupuoli tamma
Väri punaruunikko
Säkäkorkeus 150cm
Syntymäpäivä 22.07.2008 (4v 30.1.09)
Ikä 29 vuotta (21.1.16)
Rekisterinumero VH04-018-9236
Omistaja Ireth (VRL-03777)
Kasvattaja Viisikko

Koulutus ko. HeB, re. 70cm, va. noviisi
Painotus yleispainotus
Saavutukset YLA2, VVJ-III, KRJ-III
Saavutukset

YLA2 -palkinto maaliskuun tilaisuudessa 25.3.2015 pistein 83,5p. Pistejakauma:
Tekstipisteet [luonne+muut] 27,5 [16+11,5] (40 [20+20]), jalostuspisteet [suku+jälkeläiset] 26 [17+9] (33 [21+12]), kilpailut 17 (22), rakenne 9 (20), lisäpisteet 4 (10).

VVJ-III -palkinto maaliskuun tilaisuudessa 30.3.2015 pistein 81p. Pistejakauma:
Rakenne 5 [5+5] (10), kilpailut 40 (40+), suku 1 (20+5), jälkeläiset 20 (20+5), lisäpisteet 15 (15).
Palkinto oli mitä odotinkin, pisteitä tuli muutama enemmän. Sukunsa puolesta tammalla ei ole mahdollisuuksia parempaan palkintoon.

KRJ-III -palkinto heinäkuun tilaisuudessa 15.07.2015 pistein 86p. Pistejakauma:
Rakenne 5,5 (10), kilpailut 40 (40+), suku 5,5 (20+5), jälkeläiset 20 (20+5), lisäpisteet 15 (15).

VSR:n Jälkeläisluokka C myönnetty 3.5.2015

Sukutaulu

isä

Kimovaaran Kingi
150cm, vprt

ii.

VIR MVA Ch Troijan Aamori
146cm, tprt, ERJ-III, MEJ-II

iii.

Kapinamieli
vrt, esiKTK

iie.

Suhinan Arkaparka
esiKTK

ie.

T.A. Timjami
151cm, rt

iei.

Sinetty KIR
148cm, rt, esiKTK

iee.

Troijan Virvaliekki
154cm, rn, KRJ-III

emä

Tammimetsän Kajo
150cm, tprt

ei.

Troijan Tunteeton
esiKTK

eii.

Hra Huiskaus
155cm, prt, KTK-II

eie.

Humun Airiina

ee.

MT Aurora
147cm, vprt

eei.

Metsätähden Ajate
152cm, rt

eee.

Purppuran Lumituuli
142cm, vkk

s. 02.11.2009 sh-o Viisikon Veljesviha (i. Rökin Wekkuli), kuollut -> YLA2, SLA-I, KTK-III
s. 05.11.2013 sh-o Viisikon Onnenpäivä (i. Moon Onnenonkija), om. Axel VRL-13550
s. 03.01.2015 sh-o Viisikon Nuttu Nurin (i. Ulapan Taikausko), om. Viisikko -> YLA1, SLA-I, KRJ-I, VVJ-I, ERJ-I, KERJ-I, KTK-III

Luonnekuvaus

Askeleiltaan Kaisa on suomalaisittain hieman raskas, mutta silti voimaa, varmuutta ja kaunista lennokkuutta löytyy kuin pienestä kylästä. Varsinkin maastoillessa Kaisa on osoittautunut erittäin varmaksi, olipa maasto millainen tahansa ja se nauttii saadessaan kiivetä kivikkoisia tuntureita ylös ja alas ristiin rastiin. Yleisesti Kaisa on kiltti ja rauhallinen, mutta reipas. Tamma sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kapasiteettinsa ja upean luonteensa vuoksi. Sillä on toki joskus huonojakin päiviä, jolloin se luimistelee ja näyttelee hampaitaan erityisesti muille hevosille, mutta ihmisten kimppuun se ei takuulla käy, sillä Kaisa rakastaa jokaista ihmistä.

Hoitaessa Kaisa on kiltisti, mutta jos jätät oven auki, etkä koko ajan vahdi tammaa silmä kovana, se kyllä karkaa. Mahan alta harjauskaan ei tuota ongelmia, eikä pään harjaus tai kavioiden nosto, sillä tamma ei ole mitenkään herkkänahkainen otus. Kaisa ei hoitaessa pahemmin edes liikuskele, joten tamma sopii hoitsuksi kenelle vain. Varustaessa saattaa tamma hieman osoittaa mieltään ja nostaa päätään, tai kieltäytyä avaamasta suutaan, mutta muuten se on kyllä todellinen lemmikki. Pinteleiden laitto on mukavaa, sillä tamma ei liiku ja antaa laittaa ne hyvin, mitän nyt joskus hieman hamuilee hoitajan hiuksia ja selkää. Suojien kanssa on aivan sama juttu, hamuillaan hieman ja ollaan aloillaan kuin patsas. Loimitus on aikamoista sählinkiä, sillä tamma liikuskelee ja hamuilee loimea koko ajan, ja sen kiinnitys on vaikeaa, sillä tamma ottaa vyö suuhunsa ja viskelee päätään. Tamma kuitenkin tekee sen vain siksi, että se on kivaa. Usein aloittelijat kuitenkin säikähtävät sitä, sillä tamma on kuitenkin sen verran massava, vaikkei korkea olekaan, että se näyttää pelottavalta. Taluttaessa Kaisa menee hyyyvin hiiiitaasti... Etenkin kesällä tyttö suorastaan juoksee tarhaan, mutta pois kävelee niin hitaasti että taluttajalla meinaa mennä hermot. Talvella se kävelee hyvin hitaasti, sillä se pelkää liukastumista yli kaiken. Muuten tamma on kyllä ihan tavallinen taluttaessakin, ei edes ryysi niin kuin useat suomenhevoset.

Ratsastaessa Kaisa on reipas ja menevä, mutta kuitenkin avuilla. Tamma saattaa kuitenkin joskus säikähtää jotakin aivan mitätöntä juttua ja lähteä viemään. Tamma kuuntelee ratsastajaa hyvin tarkasti, muttei aina tottele aivan heti, sillä Kaisalla on kyllä omaakin tahtoa, joskus hieman liikaakin. Koulua neiti vääntää ihan hyvin, mutta sillä pitää koko ajan olla jotain tekemistä, sillä se kyllästyy todella helposti. Tamma on hyvin notkea ja siltä luonnistuvat kyllä etuosakäännökset ja ravipohkeenväistöt, mutta se ei aina jaksaisi keskittyä niihin pätkääkään. Mutta kun Kaisa oikein kunnolla keskittyy, se menee kaula kaarella näyttävin askelin ja keskittynyt ilme kasvoillaan vaikka kuuhun asti. Esteillä tyttö on reipas ja tasapainoinen. Se ei kiihdyttele yllättäen, eikä kiellä lähes koskaan. Tamma hyppää todella tasaisesti ja kauniisti, aivan kuin kissa. Se ei tosiaankaan ota mitään jättispurttia ennen estettä ja kiellä sitten, vaan se menee hyvin vakaasti ja luotettavasti esteelle ja hyppää sen varmasti. Kaisa kääntyy helposti, joten sen kanssa voittaa helposti aikaa. Maastossa tamma menee reippaasti, mutta varmajalkaisesti. Joskus tamma saattaa säikähtää jotain ja lähteä viemään, mutta ei tahallisesti, se vain on hieman arka, etenkin yksin ollessaan. Laukkapätkillä pienet ilopukit kuuluvat tietenkin asiaan, mutta eivät ne mitään heittopukkeja ole. Maastoesteillä Kaisa on sisukas ja se meneekin ne hyvin, mutta joskus se on hieman huolimaton ja saattaa tiputtaa puomin tai pari. Se ei kuitenkaan kiihdyttele turhia, tai säiky hirveästi, joten tamman kanssa on yleensä melko huoletonta hypätä maastossakin. Innostuessaan pienet ilopukit kuuluvat kuitenkin myös esteille. Kisoissa Kaisa on innokas ja energinen, oikea päivänpaiste. Se hirnahtelee innoissaan ja tepastelee ennen kuin pääsee radalle näyttämään taitonsa. Estekisoissa tamma on hieman tavallista reippaampi ja innokkaampi, mutta koulukisoissa se menee yleensä samalla tavalla kuin kotonakin, ehkä hieman kuitenkin siistimmin. Rauhallinen kisakaveri.

Päiväkirja/valmennukset

16.02.2015 (päiväkirja)

Kaisan edelliset valjakkokilpailut olivat viime viikonloppuna ja ne sujuivat oikein mallikkaasti, sijoituimme kolmansiksi luokassamme. Kisapäivät sujuvat nykyään jo vuosien varrella opitulla rutiinilla, mutta tällä kertaa kutsuin Örpin mukaan tutustumaan valjakkoharrastukseen. Aamu tuntui turhan kiireelliseltä, eikä aloittelevasta hevosharrastajasta ollut mitään iloa pakkailun keskellä. Pyysinkin Örppiä harjailemaan Kaisaa, jotta sain itse keskittyä olennaiseen ennen lähtöä.

Ajomatkalla ja kisapaikalla sain oikein kunnolla virkistää muistiani sääntöjen suhteen. Keskustelut valjakkoajosta saivat ajatukseni kääntymään pois jännityksestä ja Kaisakin oli tavallista rennompi kisapaikalla. Sekä minulle, että hevoselle oli selvästi hyötyä toisenlaisesta "kisahoitajasta" ja ovelasti ehdotinkin Örpille muihinkin kilpailuihin tutustumista kevään ja kesän mittaan.

Oikein positiivisen ja menestyksekkään kisapäivän päätteeksi innostuimme vähän huvittelemaan jäähdyttelylenkin yhteydessä. Kaisa sai Örpiltä loputtomasti kehuja ja leivänpalasia ja lopulta koko kolmikko huomasimme olevamme rämpimässä umpimetsässä naureskellen. Kuin vanhoina hyvinä aikoina, vailla turhaa huolta ja nauttien jokaisesta hetkestä ihanan hevosharrastuksen parissa, tuloksista viis.

12.02.2015 (päiväkirja)

Kaisalla on nyt käynyt joitakin kertoja täti-ikäinen naishenkilö opettelemassa ratsastusta. Kaisa on jo oppinut tunnistamaan tuon naisen, Örpin, auton äänet ja ilahtuu silminhavaittavasti hänen tulostaan. Ratsastustuokioihin sisältyy aina pitkä hoitohetki kun Örp opettelee hevosen harjausta ja muuta perushoitoa. Hoitohetkien ja leivänkannikoiden välillä onkin Kaisan päässä hyvin vahva syy-seuraussuhde ja se jos mikä Kaisaa motivoi. Ratsastuksessa Örp ja Kaisa ovat edenneet jo työskentelemään käynnissä ilman taluttajaa ja oma osuuteni on helpompi nyt kun saan kentän laidalta neuvoa ratsukkoa. Kaisaa on muutaman kerran alkanut hieman ärsyttämään jatkuva käynti ja muutamasti olen saanut käydä pysäyttämässä tamman ehkäistäkseni omapäisen kiihdyttelyn. Jatkossa ratsastan Kaisalla itse alkuun reippaamman pätkän, jotta ratsastustuokiot sujuisivat turvallisesti.

19.01.2015 (päiväkirja, kirjoittanut Örp)

Olin jo pitkään haaveillut, että pääsisin kokeilemaan ratsastusta, mutten tiennyt mille tallille menesin. Huokaillessani hevoshaaveitani tuttavalleni hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä Irethiin jolta saattaisi löytyä sopiva hevonen tutustumiskertaa varten. Ilokseni Ireth innostui ideasta heti, ja ehdotti yhtä hevosistaan, Kaisaa, minulle talutusratsuksi.

Tänään koitti se jännittävä päivä, kun ensimmäistä kertaa sitten lapsuusvuosien pääsin tekemisiin hevosten kanssa. Tallille tullessani kävimme Irethin kanssa hakemassa Kaisan tarhasta karsinaan hoitamista varten. Katselin hieman sivummalta kun Ireth talutti hevosen varmoin ottein talliin ja tunsin miten jännitykseni paheni entisestään. Kaisa näytti ainakin kolmemetriseltä ja jokainen pienikin liike jonka se teki vaikutti valtavalta ja holtittomalta.

Sain syöttää Kaisalle muutaman leivänpalasen jonka jälkeen harjasimme yhdessä hevosen kauttaaltaan. Hoitamisen päätteeksi Ireth satuloi hevosen ja selitti minulle samalla hevosen varustamisesta, josta ei kyllä jäänyt mitään mieleen sen jalkoja tutisuttavan jännityksen vuoksi.

Kentällä kiipesin pienen jakkaran päältä satulaan ja Kaisan ollessa paikallaan sain hetken aikaa ottaa tuntumaa hevoseen, ennenkuin Ireth lähti taluttamaan hevosta kentän laitojen myötäisesti. Hevonen tuntui voimakkaalta, suurelta ja samaan aikaan niin kovin pieneltä kun horjuin kaarteissa tasapainoani hakiessa. Pikkuhiljaa ratsastaminen alkoi tuntua jännittävän lisäksi myös rentouttavalta ja mukavalta.

Noin puolen tunnin talutuksen jälkeen kipusin alas selästä ja autoin Irethiä parhaan osaamiseni mukaisesti. Hevosen harjattuamme sain taluttaa Kaisan takaisin tarhaan ja ilmeisesti kasvoillani hehkuva hymy sai Irethin kysymään, "haluaisitko tulla joskus uudestaan käymään?"

11.01.2015 (päiväkirja)

Vietimme tänään Kaisan kanssa rauhallista sunnuntaipäivää tallilla. Pakkanen oli yön aikana kiristynyt niin paljon, että päätin jättää ratsastamisen muille päiville ja keskityimme viettämään laatuaikaa hoitotoimenpiteiden parissa.

Kaisa tuli tarhan aidalle rennosti löntystellen vastaan kun menin hakemaan sitä sisälle talliin. Aidan yli se hamusi takkini taskua porkkanoiden toivossa. Jouduin lyttäämään tamman haaveet, mutta silitellessäni sitä lupasin tallissa hakea sille muutaman leivänkoppuran.

Aloitin hoito- ja hemmottelupäivän karsinassa kavioiden putsaamisella ja kengitystarpeen tarkastelulla ja löin samalla yhden hieman heikosti kiinni olevan kengän paremmin kiinni. Jatkoin hoitamista harjaamalla koko muhkean talviturkin huolellisesti läpi. Kaisa seisoi koko harjaushetken ajan kiltisti paikallaan ja puhalteli välillä minulle. Harjattuani tamman kokonaan kävin hakemassa käytävältä loimen ja sain muistuttaa Kaisaa käytöstavoista. Se tuttuun tapaan koitti karata karsinastaan, mutta onneksi olin varautunut siihen ja voitin pienen nopeuskilvoittelun ovella.

Loimittaessa Kaisa oli harvinaisen kiltisti, eikä pyörinyt kovin montaa ylimääräistä kierrosta ja palkitsin sen mallikkaasta käytöksestä porkkanoilla. Hetken mielijohteesta päätin viedä Kaisan takaisin tarhaan ilman riimunnarua. Avasin karsinan oven ja lähdin hevosen edellä kävelemään ja Kaisa tuli kiltisti perässäni. Päästessäni pois oviaukon tieltä tamma otti lyhyen spurtin tarhaa kohti joka päättyi heti tallin edustalla olevalle liukkaalle kohdalle. Kaisa selvästi inhosi koko tilannetta ja tasapainon saavutettuaan se muisti taas liikkua kaisamaiseen tyyliinsä, hiiiitaasti. Kävelin hiukan tamman edellä ja houkuttelin sitä porkkanoilla kulkemaan hieman kovempaa ja Kaisa uskaltautuikin lisäämään vauhtiaan aavistuksen. Vielä tarhan portilla rapsuttelin sitä ja annoin sille viimeisetkin palaset porkkanaa taskuni pohjalta, ennen kuin laitoin Kaisan takaisin tarhaan odottelemaan päiväheinien jakoa.

Yksityinen valjakkovalmennus 16.12.2014, noviisi kouluosuus, valmentajana Pentti Suontausta (evm), kirjoittanut omistaja

Olimme Kaisan kanssa tänään Pentti Suontaustan valjakkoajovalmennuksessa ja olen todella tyytyväinen päivän tulokseen. Keskityimme kouluosuuteen, etenkin tempon vaihteluihin käynnissä ja ravissa. Saimme alkuverrytellä itsenäisesti, joten pyrin saamaan tamman alusta asti kuulolle ja taipumaan hyvin. Teimme paljon erilaisia kaarteita ja ympyröitä, otimme myös muutamia pysähdyksiä ja siirtymisiä ennen kuin tämä hieman vanhempi supliikki herrasmies aloitti meidän syynäämisemme.

Aloitimme käynnissä laitoja pitkin, tarkoitus oli pitkät sivut mennä keskikäynnissä ja lyhyillä sivuilla lyhentää askelta. Kaisa olisi mielellään marssinut eteenpäin tasaisen tappavalla vauhdilla, joten sain tehdä ihan huomattavia pidätteitä, että tamman tempo muuttui yhtään mihinkään. Lopulta myös valmentajamme oli tyytyväinen ja siirryimme tekemään samaa tehtävää ravissa. Nyt suomenjunttini oli jo tilanteen tasalla ja temponvaihtelut sujuivat erittäin hyvin. Kaisa saikin Pentiltä paljon kiitosta kehityksestään.

Lopuksi kävimme läpi yleisimmät valjakkoradan tiet, eli erilaiset suunnanvaihdot ja ympyrät niin käynnissä kuin ravissa. Yllättäen kahdeksikko tuotti tammalle suuria vaikeuksia, joten hinkkasimme sitä hetken aikaa ennen kuin molemmat silmukat olivat yhtä isot ja pyöreät, eikä Kaisa pudonnut kuolaintuntumalta missään vaiheessa.

Valmentaja oli mukava, mutta erittäin tiukka, joten saimme Kaisan kanssa tehdä ihan tosissamme töitä, että suoriuduimme kunnialla tehtävistä. Olimme kuitenkin lopulta kaikki tyytyväisiä ja pääsin jäähdyttelemään Kaisaa. Olin suuntaamassa tammaa portista ulos kun Pentti kysyy saisiko hän tulla mukaan. Kehoitin miestä kiipeämään kyytiin kun sain tamman pysähtymään ja ojensin ohjat hänelle. Mies tarttuikin niihin ja ohjasi hieman hionneen hevosen kohti rauhallista metsätietä. Juttelimme niitä näitä koko matkan ja mies vaikutti todella hauskalta, mutta asialliselta ja osaavalta. Hän lupasi joskus toistekin tulla valmentamaan meitä.

Kouluvalmennus 16.08.2010, valmentaja Mooky
Valmennus alkoi tavallisissa merkeissä, mutta alkuveryttelyjen lopuilla Kaisa säikähti kentän laidalle ilmestynyttä tallikoiraa. Sinulla on selvästi hyvä tasapaino, kun pysyit niin hyvin tamman kyydissä mukana ! Molempien rauhoituttua aloimme harjoitella siirtymiä edeten käynnistä raviin siirtymistä pikkuhiljaa ravista laukkaan ja laukalta raviin siirtymiä. Yritä ylläpitää Kaisan mielenkiintoa yllä pakottamalla sen keskittymään harjoituksiin. Jos Kaisa tylsistyy, tee jotain yllättävää, ettei tamma koskaan voi ennakoida liikkeitäsi.

Kisakalenteri

KRJ - 57 sij.

10.04.2009 - Helppo C - 03/21
21.06.2009 - Raviohjelma - 01/41
22.06.2009 - Helppo C - 01/12
28.07.2009 - Raviohjelma - 04/19
28.08.2009 - Helppo C - 04/23
28.09.2009 - Helppo C - 02/10
29.09.2009 - Raviohjelma - 03/10
29.09.2009 - Helppo C - 02/10
01.10.2009 - Raviohjelma - 01/16
02.10.2009 - Helppo C - 04/16
03.10.2009 - Raviohjelma - 02/16
03.10.2009 - Helppo C - 01/16
11.11.2009 - Raviohjelma - 01/22
15.11.2009 - Helppo C - 01/30
17.11.2009 - Helppo B - 03/21
24.10.2013 - Helppo B - 06/50
27.10.2013 - Helppo C - 03/50
30.10.2013 - Helppo C - 07/50
01.11.2013 - Helppo C - 02/50
01.11.2013 - Helppo B - 02/50
01.11.2013 - Helppo B - 01/50
02.11.2013 - Helppo C - 04/50
02.11.2013 - Helppo C - 03/50
02.11.2013 - Helppo B - 02/50
02.11.2013 - Helppo C - 04/30
02.11.2013 - Helppo B - 03/50
03.11.2013 - Helppo C - 03/30
04.11.2013 - Helppo B - 03/40
04.11.2013 - Helppo B - 06/50
05.11.2013 - Helppo B - 07/50
05.11.2013 - Helppo B - 01/40
05.11.2013 - Helppo B - 06/50
06.11.2013 - Helppo B - 04/50
07.11.2013 - Helppo B - 05/50
08.11.2013 - Helppo B - 02/50
08.11.2013 - Helppo B - 02/40
08.11.2013 - Helppo B - 07/50
08.11.2013 - Helppo B - 07/50
09.11.2013 - Helppo B - 06/40
09.11.2013 - Helppo B - 03/50
10.11.2013 - Helppo B - 04/30
10.11.2013 - Helppo B - 05/30
10.11.2013 - Helppo B - 05/40
10.11.2013 - Helppo B - 04/50
11.11.2013 - Helppo B - 03/30
14.11.2013 - Helppo C - 03/30
15.11.2013 - Helppo C - 02/40
15.11.2013 - Helppo B - 05/40
16.11.2013 - Helppo B - 01/40
17.11.2013 - Helppo B - 06/40
18.11.2013 - Helppo B - 03/40
19.11.2013 - Helppo B - 05/40
19.11.2013 - Helppo B - 01/30
19.11.2013 - Helppo B - 06/50
19.11.2013 - Helppo C - 02/40
23.11.2013 - Helppo B - 03/40
24.11.2013 - Helppo C - 03/40

VVJ - 41 sij.

01.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 01/38
02.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 03/50
02.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 06/50
03.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 01/50
04.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 01/50
04.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 02/50
05.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 03/50
07.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 02/50
09.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 05/40
10.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 03/40
11.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 06/38
12.11.2013 - Noviisi parivaljakko - 03/27
14.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 02/38
16.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 02/40
17.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 03/38
20.11.2013 - Noviisi yhdistetty - 01/38
24.11.2013 - Noviisi parivaljakko - 03/30
15.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 03/19
16.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 02/19
18.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 04/20
21.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 01/20
22.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 02/20
24.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 01/17
26.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 02/44
27.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 03/16
28.01.2015 - Noviisi parivaljakko - 04/16
01.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 03/16
02.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 01/16
02.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 05/26
10.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 03/40
10.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 02/11
14.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 06/40
15.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 03/14
16.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 03/14
17.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 04/30
17.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 01/14
17.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/30
19.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 05/40
20.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 02/40
20.02.2015 - Noviisi parivaljakko - 02/13
25.02.2015 - Noviisi yhdistetty - 01/30

ERJ - 28 sij.

29.04.2009 - 50 cm - 04/51
03.07.2009 - Puomiluokka - 04/23
16.07.2009 - Ristikko - 01/18
02.11.2009 - 60 cm - 01/33
02.11.2009 - 70 cm - 03/10
14.11.2009 - 50 cm - 05/60
17.11.2013 - 70cm - 01/60
01.12.2013 - 70 cm - 05/40
22.01.2015 - 70 cm - 03/30
24.01.2015 - 70 cm - 02/15
26.01.2015 - 60 cm - 03/14
30.01.2015 - 70 cm - 02/30
03.02.2015 - 70 cm - 02/30
04.02.2015 - 70 cm - 02/30
05.02.2015 - 70 cm - 03/30
13.02.2015 - 60 cm - 03/16
14.02.2015 - 60 cm - 01/40
15.02.2015 - 60 cm - 01/16
17.02.2015 - 60 cm - 05/40
17.02.2015 - 60 cm - 05/40
17.02.2015 - 60 cm - 01/16
19.02.2015 - 60 cm - 03/16
19.02.2015 - 70 cm - 06/40
20.02.2015 - 60 cm - 02/40
21.02.2015 - 70 cm - 02/29
22.02.2015 - 70 cm - 02/40
23.02.2015 - 70 cm - 04/29
15.03.2015 - 60 cm - 02/40

KERJ - 12 sij., 1 cup-sij.

31.03.2009 - Harrasteluokka - 04/20
21.01.2015 - Aloittelijaluokka - 01/03
26.01.2015 - Aloittelijaluokka - 01/23
28.01.2015 - Aloittelijaluokka - 03/23
28.01.2015 - Aloittelijaluokka - 01/13
30.01.2015 - Aloittelijaluokka - 04/25, KERJ-cup
05.02.2015 - Aloittelijaluokka - 02/15
05.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/23
06.02.2015 - Aloittelijaluokka - 01/16
06.02.2015 - Aloittelijaluokka - 02/15
08.02.2015 - Aloittelijaluokka - 02/16
23.03.2015 - Aloittelijaluokka - 02/15

PKK - 1x KP

03.11.2013 - Käsinpiirretyt - KP (t: Kopoin)

Match show:t

26.12.2015 - Piirretyt - PUN3